Maja Perpar in Brina Janželj danes do novih osebnih rekordov

Maja Perpar in Brina Janželj danes do novih osebnih rekordov

Производитель дсп ск в Иркутске Danes, 7.2.2016 je v atletski dvorani Šiška potekalo prvenstvo Slovenije v dvorani v posamičnem in ekipnem mnogoboju za pionirje / pionirke U14. Nastopili sta tudi dve naši atletinji, Maja Perpar in Brina Janželj. Obe sta v dveh od štirih disciplin dosegli osebne rekorde in sicer v skoku v daljino in pri metu težke žoge (2kg). Kljub temu, da obe spadata v skupino U12, se konkurence nista ustrašili in lahko rečemo, da sta jo maksimalno izkoristili za popravo svojih osebnih rekordov.

http://www.alania-map.ru/good/169.html Tekmovanje se je začelo s tekom na 60m, kjer sta naši atletinji dosegli naslednje čase:

купить Хэш Нижний Ломов - Janželj Brina je dosegla čas 9.21 (1.SKUPINA)
- Perpar Maja je dosegla čas 9.77 (2.SKUPINA)

 

Sledile so še naslednje tri discipline, v katerih sta v skoku v daljino in metu težke žoge, obe dosegli osebne rekorde. Tako so njuni osebni rekordi v omenjenih disciplinah naslednji:

SKOK V DALJINO:

- Janželj Brina: 3,85m
- Perpar Maja: 3,86m

MET TEŽKE ŽOGE (2KG):

- Janželj Brina: 7,95m
- Perpar Maja: 6,15m

Na koncu sta se dekleti pomerili še v lahko rečemo težkem teku na 600m, težkem pa zato, ker je tek potekal v dvorani in so morala dekleta obrniti vsakokrat, ko so pretekla 100m. Kljub temu, sta dosegli dobre rezultate:

- Janželj Brina: 2,16.04
- Perpar Maja: 2,16.09

Skupaj sta dekleti osvojili kar 3076 točk, kar je zadostovalo za 24. mesto.

BRAVO DEKLETI, ČESTITAMO!!!!!