Dve državni podprvakinji! Joni in Sara!

Dve državni podprvakinji! Joni in Sara!

кокаин не вызывает зависимости V Celju se je danes, 20.2.2016 odvijalo DP za člane in članice v dvoranski atletiki. Nastopili so tudi naši atleti, ki so bili v svojih nastopih tudi zelo uspešni.

get link Tomičić Prezelj Joni je nastopila v svoj paradni disciplini, teku na 60m z ovirami in z novim osebnim rekordom 8.37 zaostala le za Marino Tomić.

V teku na 60m smo imeli tokrat dva predstavnika. Luka Marolt je 60m pretekel v času 7.22 in osvojil skupno 23. mesto, Rok Vuga pa je s  časom 7.23 osvojil skupno 26. mesto.

Tokrat smo imeli predstavnika tudi v skoku v višino. Šparovec Matjaž je skočil 1,90m in tako osvojil skupno 5 mesto.

V skoku s palico je nova državna prvakinja postala Šutej Tina z rezultatom 4.20m (MASS), enak rezultat pa je dosegla tudi nova državna podprvakinja,  Sara Berčan. Poleg Sare so nastopile še Pogorelčnik Tina, ki je preskočila 3,50m in osvojila 5.mesto, Peček Nika je bila z rezultatom 2,90m šesta, Žura Lana pa je z enakim rezultatom kot Nika osvojila sedmo mesto.

Pri članih sta v skoku s palico nastopila Bobnar Lovro in Predalič Miha. Lovro na tekmovanju ni nastopil, Predalič Miha pa je z rezultatom 4.20m osvojil skupno 6. mesto.

VSEM NAŠIM ATLETOM ČESTITAMO!