Zimsko prvenstvo v metih in balkansko prvenstvo

Zimsko prvenstvo v metih in balkansko prvenstvo

мобиле дата мониторинг апликатион Sobotni dan, 27.2.2016 je bil v znamenju dveh pomembnih tekmovanj v atletiki. Na Ptuju se je odvijalo Zimsko prvenstvo v metih za članski in ml.mladinski kategoriji, v Istanbulu pa je bilo danes na sporedu Balkansko prvenstvo v dvorani za člane in članice. Na Ptuju sta v članski kategoriji nastopila Claudia Štravs in Nejc Pleško, v Istanbulu pa je nastopila Joni Tomičić Prezelj.

http://www.zajelkw.com/good/sitemap68.html  

Nejc Pleško je z metom 69,37m osvojil naslov državnega prvaka, Claudia Štravs pa je bila z rezultatom 59,71m druga in osvojila naslov državne podprvakinje.

V Istanbulu je nastopila naša najboljša šprinterka v teku čez ovire. Joni Tomičić Prezelj je v teku na 60m ovire s časom 8.38 dosegla 5.mesto. Po tekmi je povedala:
*Zelo sem zadovoljna, ker je to le stotinko od osebnega rekorda in ker sem uspela teci zopet pod 8.40 in s tem potrdila svoj napredek. Še vedno je nekaj nesigurnosti in tehničnih napak, vendar se te počasi odpravljajo. Vesela sem, ker sem sezono zaključila zelo dobro in zdrava. Sedaj sledi priprava na poletno sezono*.

Čestitamo in želimo vsem dobro pripravo na poletni sezono!