Zimska sezona 2016 je zaključena

Zimska sezona 2016 je zaključena

http://ntconstructions.in/prevail/435.html Po sobotnem Zimskem prvenstvu Slovenije v metih za ml. mladinke in člane se je zimska sezona za naše atlete zaključila.

follow

here  

Барбитураты это

http://send.dimbrowsky.com/judge/zakladki-skorost-permi.html Zimska sezona se je začela 9.1.v Ljubljani, nadaljevala s 16.1. v Ljubljani, tekmovanja pa so potekala še v Celju, Slovenski Bistrici, Novem mestu, Linzu (Avstrija) in na Ptuju. Naši atleti so sezono začeli zelo dobro, saj so praktično vsi, ki so se udeležili tekem v dvorani, postavili svoj nov osebni rekord v disciplini, v kateri so tekmovali. Dobili smo kar nekaj novih državnih prvakov in podprvakov.

go

http://www.saimtohumoglu.com/sympathize/146.html Joni Tomičić Prezelj se je uresničila goreča želja po rezultatu v teku na 60m z ovirami, saj je tekla pod 8.40 in s tem krepko izboljšala svoj osebni rekord.  Sara Berčan se je izenačila z državno prvakinjo, saj sta obe skočili 4,20m.

Закладки стаф в Борзе

http://yogawithmahua.com/forum/kupit-zakladki-geroin-v-gubkinskom.html Vidne rezultate so dosegali tudi mlajši pionirji AK Olimpija. Brina Janželj je postala državna podprvakinja v mnogoboju U12, skupaj z Majo Perpar pa sta svojili tudi naslov državnih podprvakinj v mnogoboju U12. Omeniti velja tudi, da so naši mlajši tekmovalci na mitingih nastopali zelo hrabro, saj so se pomerili s starejšimi od sebe, celo v članski kategoriji.

http://gorset-ortopedyczny.pl/weep/sitemap15.html

http://symple.my/bash/vebupyna.html Prav je, da zato čestitamo vsem našim tekmovalcem, ki so ponosno predstavljali klub in trenerje, ki jih trenirajo. Vsem našim tekmovalcem želimo uspešne priprave na poletno sezono, za katero verjamemo, da bo samo še potrdila dobre napovedi iz zimske sezone!

go to site