To te preprosto mora osvojiti...

To te preprosto mora osvojiti...

go to site Danes smo naredili zanimiv intervju z našim metalcem Nejcem, ki je pred kratkim postal državni prvak v članski kategoriji. Vabimo vas, da si ga preberete:

see

Синтетические препараты pvp 1. Kdaj ste začeli trenirati?

watch Z metom kladiva sem se začel ukvarjati jeseni 2008.

here 2. Ali ste že na začetku vedeli, katera je vaša paradna disciplina?

follow url Ker je trener kopjaš sem najprej poskusil z metom kopja. Imel sem vse parametre za vrhunskega metalca kopja, a nimam prave fine motorike v zapestju za met. Zaradi kopja me je začela tudi boleti rama in zato nismo silili s tem. Kladivo mi je všeč že od samega začetka. To te preprosto mora zasvojiti in potem je potrebno le delati dan za dnem. Menim da v začetku nisem bil ravno talentiran za met kladiva, a s svojo trmo počasi dokazujem, da se s trudom tudi daleč pride.

click 3. Kdaj ste prvič postali državni prvak?

Купить Шишки ак47 в Краснокамск Poleti 2009 v kategoriji mlajših mladincev. Od takrat naprej so v mojih kategorijah imeli sotekmovalci zelo malo prilik priti na najvišjo stopničko. =)

Искусственные цветы ип холодилова 4. Kakšni so vaši obeti v prihodnje? (OI Rio., svetovna prvenstva, druga tekmovanja na mednarodni ravni,...)

http://dreammaker.kz/get/jovivihy.html Glavni cilj letošnje sezone je zagotovo EP v Amsterdamu. To bo moja prva velika članska tekma in tam se želim čim bolje uvrstiti. Želim si tudi nastopa na OI v Riu, a so predvsem pri metih zelo zelo zahtevne norme ( za kladivo znaša kar 77m). Glede tega nočem nič napovedovati. Če bo, bo. Če ne, so pa 2020 naslednje OI in takrat nebi smel imeti težave z normo. Namreč zlata metalska leta so trideseta.

Спайс в Вытегре V naslednjih sezonah se želim redno udeleževati največjih tekmovanj in biti finalist, nato pa medalist. =)

source 5. Ali nam lahko zaupate vaše dosedanje, za vas najboljše uspehe v vaši karieri?

http://www.kupluhamam.com/forums/kupit-zakladki-shishki-ak47-v-usinske.html Moj veliki uspeh je državni rekord v mladinski kategoriji, saj sem ga vzel Primožu Kozmusu. Sem bil tudi udeleženec mladinskega in mlajšečlanskega evropskega prvenstva. Kot uspeh si štejem tudi 2. mesto na reprezentančni tekmi v Stari Zagori, ki je bila lansko leto. Na tej tekmi me je premagal le aktualni olimpijski prvak.

see  

follow site  

Отхода от фена что делать Nejc, čestitamo za vse dosedanje uspehe in vam želimo, da se vam tudi prihodnji cilji uresničijo! Srečno!